Најмоќниот еликсир за силен имунолошки систем – кој лекува дури и рак!

Историјата на нашата народна медицина е стара колку е стара историјата на нашиот род. Многу научници и исцелители се грижеле за здравјето на нашиот народ и регион, но малку писмени […]

Read Article →

На Државната кардиохирургија извршена првата интервенција на итен пациент

На Државната кардиохирургија завчера е извршена првата минимална инвазивна интервенција на итен пациент во животнозагрозувачка состојба. Операцијата ја изведе хирургот Омер Џемали од „Триемли хоспитал“ од Цирих заедно со докторите […]

Read Article →

МАКЕДОНЕЦОТ ШТО ГО ИЗЛЕЧИ КАСТРО: М-Р ЃОРЃИЕВ, ЧОВЕКОТ КОЈ ГО ИЗЛЕЧИ КАСТРО ОД РАК!

Човекот е дел од природата и се што му треба за здрав и долг живот, црпи од неа. Токму во природата м-р Иван Ѓорѓиев ја пронајде совршената формула со која […]

Read Article →

Го пиел овој пијалок секој ден и живеел 152 години!

Долго се сметаше дека Норвежанките му ја должат својата убавина на овој пијалок. За долг и квалитетен живот советуваше дури ипочитуваниот доктор Пааво Ариола. Доказ дека сурутката е чудотворна е […]

Read Article →

ЧУДО ОД ЛЕК ЗА СИТЕ ПУШАЧИ: ЕФИКАСЕН ЛЕК ПРОТИВ КАШЛИЦАТА КАЈ ПУШАЧИТЕ

Доколку пушачкиот стаж Ви е подолг од пет години, најверојатно имате бронхит или  пушачка кашлица. Народната медицина нуди едноставно решение на овој проблем, иако најдобро е да престанете да пушите. […]

Read Article →