Катица Направила голем превид во БУЏЕТОТ од 4 Милиони евра?

Сериозен превид и пропуст е направено кога се креирал буџетот од специјалната јавна обвинителка Катица Јанева!

katica janevaИмено во буџетот кој тежи 4 милиони евра, Катица Јанева не предвидела евентуална надокнада на оштетени и неправилно обвинети лица,малтретирани лица но и лица на кои неправедно, неосновано им се нанела душевна болка и повреда на честа и угледот !
Како Катица Јанева би ги обезбедила средствата за евентуални отштетни побарувања од страна на неправедно и неосновано малтретирани лица останува да одлучат нејзините соработници .

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s