Е-зибирачки список блокиран,кракиран или хакиран !?

dik-cikovski-nova

Страницата за проверка на гласачите од ДИК веќе не е достапна до јавноста.
Е-збирачки список веќе неможи да се отвори. Дали се работи за прекумерно голем број на посети па паднал серверот или едноставно страницата е повлечена никој неможе да знае додека не добиеме одговор од официјалните лица на државната изборна комисија .

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s