НЕОФИЦИЈАЛНО: ТРАГЕДИЈА ВО Тетовското село Шипковица

Имаме неофицијални информации дека во Тетовското село Шипковица заради силниот дожд попладнево и надојдените планински водотеци од Шар Планина дошло до поголемо лизгање на земјиштето. Причинета е голема материјална штета, а неофицијално има и 2 жртви, постаро лице и малолетнник, а за уште 2 лица се трага.
Неофицијално, патот кон Шипковица е оштетен од надојдените води, со што е отежнато доаѓањето на возила за помош кон селото.
Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s