Камперите запрашаа: Каде е Бранко !?

Вака без злоба после се сакам да ве прашам вас ама и него. Ќе си рече тој кој си бе ти мене да ме прашуваш. Така де, никој. Ама ова прашање е во име на сите камперисти од опозицијата сиве овие 60 дена? Каде си Бранко? Ти Претседателе, вети дека ќе бидеш во првите борбени редови заедно со син ти? Те видовме на митингот на 17 ти мај и толку? Ни еднаш не не посети во кампот, не донесе водичка, кафе, не ни дојде на кафе…а беа не дека не беа и други Трифун Костовски, Илија Филиповски, Макрадули…тебе само Претседателе те немаше. Им фалеше на дел од членството не дека не. Се преговараше Претседателе се донесе и договор каков таков. Ти ниту го поздрави ниту го прокуди. Зошто тој повотрен молк господине Црвенковски? Кои се тие први борбени линии на кои ќе присуствуваш? Оти на нашите опозициските борбени линии не те видовме!
Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s