Донирајте за Игор Ангелов кој е 13- годишно дете кое боледува од леукемија.

happy-jumping-boy-beach-8053068Игор Ангелов  е 13- годишно дете кое боледува од леукемија.

За да се подобри неговото здравје треба итно да се прави операција во Италија.

Потребни се  уште 3.000 евра за да се спаси ова дете !!!! Родителите на нивен трошок  се обидуваат да покријат се, но им фали уште оваа сума на пари. Сумата ќе биде потребна за сместување на родителите додека е детето на операција. Без тоа, не можат да заминат.

Да помогнеме!

Жиро сметка за помош на Стопанска Банка

200002743483778

на име Катерина Ангелова

и 210501628753724 Тутунска банка
Боби Ангелов

ул. Мирко Грков бр.8

Превалец, Велес

Контакт со семејството на 078317119

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s