ДОАЃА ЛЕДЕНА ДОБА – ЛЕТАТА СЕ СЕ ПОКРАТКИ !

slavcoИнформација до сите тие кои се прашуваат дали ќе го има Летото: Лето ќе има да , но сето тоа кратко ќе трае , летата веќе не се како порано , ги нема тие лета. Сето ова е поради постепеното ладење на земјината топка која полека влегува во нова ледена доба. Врнежите ќе бидат се почести а зимите се поостри и со многу повеќе снег.

Метеоролог : Славчо Попоски

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s