Прекрасна мала изолирана колиба во Норвешка

Градежната фирма „Снохета“ ја изгради оваа оддалечена колиба до која може да се стигне само пешки или со коњ.

Колиба Норвешка 2

Колибата се наоѓа во планинскиот регион во близина на Акрафјорден во Норвешка. Куќата е речиси незабележлива поради нејзиниот закривен покрив прекриен со мов. Колибата е изградена од локален камен и дрво.

Колиба Норвешка 4

Колибата има 35 метри квадратни. Две фасади се од дрво, а третата е од камења.

Колиба Норвешка 3

Ентериерот е минималистички во скандинавски стил.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s