Долг од 29 денари „скокнал“ на 7.121 денар

На лице кое имало долг од 29 денари, извршител му пресметал дека треба да плати 7,121 денар.

Долгот е зголемен за неверојатни 7.092 денари, поради ДДВ, извршни дејства, материјални и процесни трошоци и некаква награда, и тоа зголемено со 18 проценти ДДВ.

izvrsitelskidogovor

245.5 пати скокнала висината на долгот кај овој човек или 2455% (Две илјади четристотини педесет и пет на сто)

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s