Тешко ранет или човек со психички проблеми?

Тangelovешко ранет или лице со психички проблеми ?
Стојанче Ангелов во војната во 2001ва година беше “тешко“ ранет и според неговите јавни настапи едвај преживеал.
14 години подоцна овој наш сограѓанин ни презентира фотографија од немилиот настан , односно лично негова фотографија која е направена во болница а тој е разголен и преврзан со медицински препарати.
Дали психички стабилна особа би направила вакви отографии и дали исто така психички стабилна особа  би презентирала вакви фотографии во јавноста оставаме сам народот да размисли!

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s