ЕЛЕМ ќе ги испитува перспективите за примена на нуклеарна енергетика

Електрани на Македонија – Скопје (ЕЛЕМ) распиша оглас за набавка на консултански услуги за перспективите за примена на нови технологии вклучувајќи и нуклеарна енергетика. Проценета вредност на договорот без ДДВ е 1.200.000 денари. Понудите треба да се достават најдоцна до: 30.06.2015 во 12.00 часот.

Извор : emagazin.mk

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s