Гори дел од струшкиот затворен базен!

Пред половина час бил забележан пожар врз дел од градскиот затворен пливачки базен во Струга.
Против пожарната бригада навремено излегла на терен и сеуште се справува со огинот кој ја има зафатено кровната пластична површина од котларата на она што останало од руинираниот базен.
Како дошло до пожарот сеуште е непознато.

pozar bazen

//

Gorit bazenov!

Posted by Kosta Hiohi on Monday, June 22, 2015

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s