СТРУГА48 ПОКАЖА ДЕКА ИАКО НЕОФИИЈАЛЕН ПОРТАЛ,СЕПАК НАЈПРЕЦИЗНО ИНФОРМИРА ЗА СЕ!

Разгворите за надминување на кризата завршија со неуспех! СТРУГА48 уште пред два дена обзнани дека нема да има избори а со та и се пдразбираше дека договорот ке бележи неуспех! со тоа докажавме и пкажавме дека иако сме неофицијален посратл, ние имаме секогаш точни и прецизни информации !23482

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s